Μαγιάτικο Πανηγύρι

Μαγιάτικο Πανηγύρι

Πραγματοποιήθηκε και φέτος το καθιερωμένο Μαγιάτικο Πανηγύρι στην κοινότητά μας.

Η εκδήλωση έγινε την Κυριακή 26 Μαΐου στο Πάρκο Ακρούντας. Οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν στο πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα, από σχολές μουσικής και χορού, να ψωνίσουν στην υπαίθρια αγορά χειροτεχνιών που στήθηκε στο χώρο και να απολαύσουν το ποτό και το φαγητό τους με φόντο τα βουνά της Ακρούντας. Ιδιαίτερη χαρά είχαν τα παιδιά, αφού είχαν να επιλέξουν να παίξουν διαφορα παιχνίδια, να δοκιμαστούν στο στόχο και να αποκτήσουν το πρόσωπο του αγαπημένου τους ήρωα κινουμένων σχεδίων. Στα παιχνίδια στόχων και στον Τροχό της Τύχης δεν κατάφεραν να αντισταθούν βέβαια, ούτε οι μεγάλοι!

Ιδιαίτερες ευχαριστίες στις ομάδες που συμμετείχαν στο καλλιτεχνικό πρόγραμμα μας:
Μαζορέττες του Σώματος Κυπρίων Οδηγών

Angelina’s School of Dance
Emerald Art Dance Studio
Diamantidou School of Music, Dance & Drama
Πολιτιστικό Όραμα Μουτταγιάκας

Ευχαριστούμε για τα παιχνίδια τα Target Games και την ομάδα Τοξοβολίας.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή στο παζαράκι τα Ploumista και την Κυριακή Παναγή και όλους τους επαγγελματίες εστίασης που πρόσφεραν τις υπηρεσίες τους.

Μαζί μας ήταν επίσης οι Πρώτοι Βοηθοί του Τάγματος Αγίου Ιωάννη.

Η φωτογράφιση και η βιντεογράφηση της εκδήλωσης έγινε από την ομάδα Photografish.

Χωρίς αυτούς δεν θα είχε συμβεί τίποτα. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους εθελοντές του Κέντρου Νεότητας Ακρούντας για την διοργάνωση της εκδήλωσης, την προετοιμασία, την υλοποίηση, ακόμα και το καθάρισμα!

Η εκδήλωση επιχορηγήθηκε από το πρόγραμμα “Πρωτοβουλίες Νέων” του Οργανισμού Νεολαίας Κύπρου, με την υποστήριξη του Κυπριακού Οργανισμού Κέντρων Νεότητας και του Κοινοτικού Συμβουλίου Ακρούντας.

 

Δείτε το βίντεο της εκδήλωσης εδώ.

Ακολουθήστε μας για περισσότερα στο Facebook & Instagram.