Πασχαλινές Εκδηλώσεις Ακρούντας 2024

Πασχαλινές Εκδηλώσεις Ακρούντας 2024

Τη Δευτέρα του Πάσχα, 6 Μαΐου 2024, πραγματοποιήθηκαν στο προαύλιο της Εκκλησίας του Αγίου Γεωργίου Ακρούντας οι καθιερωμένες Πασχαλινές Εκδηλώσεις της κοινότητάς μας.

Οι εκδηλώσεις περιελάμβαναν παραδοσιακά παιχνίδια, όπως σακουλοδρομίες, αυγουλοδρομίες, σχοινί (δύναμη) και μουσικές καρέκλες. Τα παιδιά, αλλά και ενήλικες συγχωριανοί μας και επισκέπτες συμμετείχαν στα παιχνίδια με κέφι και χαρά, καθώς ήταν μια ευκαιρία συνάντησης των κατοίκων της κοινότητας, των αποδήμων, αλλά και των φίλων.
Το βράδυ διατέθηκε σουβλάκι σε όλους τους παρευρισκόμενους, χορηγία του Κοινοτικού Συμβουλίου Ακρούντας και πραγματοποιήθηκε το καθιερωμένο και συμβολικό παιχνίδι τόμπολας.
Η εκδήλωση διοργανώθηκε από το Κοινοτικό Συμβούλιο και το Κέντρο Νεότητας Ακρούντας, με τη σημαντική συμβολή των εθελοντών, τόσο του Κέντρου Νεότητας, όσο και άλλων συγχωριανών, που ανέλαβαν το στήσιμο, την οργάνωση και διεξαγωγή των παιχνιδιών, την ετοιμασία και πώληση των ποτών, το ψήσιμο και σερβίρισμα του φαγητού, καθώς και την καθαριότητα του χώρου.

Ευχαριστούμε όλους όσους συμμετείχαν στην εκδήλωση και ανανεώνουμε το ραντεβού μας για τον επόμενο χρόνο, τη Δευτέρα του Πάσχα!